TV-sztárok

Alekosz kidobta a szexmunkást és az anyát

Különös fordulatot vett Alekosz párkereső műsora. A görög hős a döntő előtt hazaküldte a szakácsnő Barbarát és a kisgyermekes Magdit. És visszahozott egy régi játékost.
Alekosz reggeli

Alekosz megbüntette a hazug barátnőjét

Alekosz reggeli Alekosz kérésére visszahozták a versenybe Olgát, az orosz dámát, aki ezután a plasztikázott Veronikával harcolhat meg Alekoszért. Felmerült azonban egy kérdés, ami még a súlyosan befolyásolhatja a végjátékot. Eddig Alekosznak minden lány szexmunkásmúltját elárulta a csatorna. Felhívták a férfi figyelmét Barbi szexhirdetésére, Beatrix kétes múltjára… de egyes információk szerint Veronikának is van mit takargatnia. Vajon még a döntő előtt megtudja Alekosz az igazságot a 19 éves lányról? „Barbara esetében megalapozottak voltak a múltját érintő hírek. Emberek névvel vállalva meséltek konkrétumokat, ez Veronika esetében nem történt meg. Csupán annyit írt egy napilap, hogy megfordult az éjszakában” – tudtuk meg a párkeresőshow munkatársától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top