TV-sztárok

Összeverték Fekete Pákót az utcán

Úgy megverték Fekete Pákót a nyílt utcán, hogy kórházba kellett szállítani – írta meg a Bors.

Összeverték Fekete Pákót az utcánFekete Pákót szerda délután úgy megverték egy adóssági ügye miatt, hogy agyrázkódást szenvedett és arcán zúzódások keletkeztek. Mentővel szállították az Országos Baleseti Intézetbe, ahol CT- és röntgenvizsgálatot végeztek rajta, majd megfigyelésre benn tartották volna, de saját felelősségére elhagyta a kórházat. A Bors rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy az elkövető Tomcat, alias Polgár Tamás, a szélsőséges akcióiról hírhedtté vált blogger és aktivista.
A lap szerint a verés hátterében egy régi adóssági ügy húzódik, Pákót ötszázezer forint tartozás miatt verték meg. Az ügy előzménye, hogy Sipos beperelte Pákót rágalmazás miatt, mert a mulatós énekes azt állította, hogy egy rádióműsorban a blogger rávette, hogy antiszemita kijelentéseket tegyen. A pert Sipos nyerte meg, Pákót ötszázezer forintnyi kártérítésre kötelezték. 

Összeverték Fekete Pákót az utcán

Whitney Houston összeomlott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top