TV-sztárok

Olivér vezeti majd a VV5-öt?

Stohl Buci nem vezeti a Való Világ 5-öt, így máris elindult a találgatás, hogy vajon ki lesz a férfi műsorvezetője a valóságshow-nak. Olivérért már mozgalmat is indítottak...

Olivér vezeti majd a VV5-öt?Vajon ki lesz a Való Világ 5 férfi műsorvezetője? A találgatások máris vadul megindultak. Hiszen Stohl András nagy valószínűséggel nem vezeti majd a valóságshow-t, és könnyen lehet, hogy Sebestyén Balázs sem… Balázs ugyanis az utóbbi időben többször is igen pikírt stílusban beszélt a villalakókról, olyan érzést keltve a nézőben, mintha nem kedvelné őket, vagy nem érezné azt, hogy ez a műsor igazán közel áll hozzá. Annak ellenére is, hogy remekül vezette.

A legnagyobb közösségi portálon mindenesetre máris lobbizni kezdtek azért, hogy VV Olivér legyen a műsorvezető. Olivér rajongói aláírásokat gyűjtenek, és nem győzik kifejezni, mennyire örülnének, ha kedvencük lenne a befutó.

Tulajdonképpen van is benne realitás, hiszen Olivér már bizonyított műsorvezetőként a Cool tévén,  és ő volt a Való Világ 4 egyik legmarkánsabb játékosa.

Olivér vezeti majd a VV5-öt?

Alekosz menyasszonya összeomlott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top