TV-sztárok

Madár Vera csak kivételes alkalmakkor szórakozik!

A sorozatsztár ritkán szokott kirúgni a hámból. Ennek oka, hogy Vera mindennek szereti megadni a módját, így csak jeles alkalmakkor jár el szórakozni. A közeljövőben épp kilátásban van egy "őrült" parti, amit Vera és sorozatbeli barátai rendeznek meg.

Madár Vera csak kivételes alkalmakkor szórakozik!Vera szinte minden bulizós éjszakájára emlékszik. Hogy ez hogy lehet? Egyszerű. A „vörös démon” csak akkor engedi szabadjára a gyeplőt, ha arra valóban oka van. Szerinte ugyanis nem jó dolog csak azért szórakozni, mert mások is ezt teszik.

„Nem vagyok egy partizós nőszemély. Sokkal jobban kedvelem, ha nyugalom van körülöttem, de ez nem jelenti azt, hogy nem járok el szórakozni, táncolni. De vannak szabályok, amiket mindig betartottam és be is fogok. Szinte kivétel nélkül csak konkrét események miatt vettem részt rendezvényeken, így ma is emlékszem mindegyikre. A biztonságom érdekében pedig csak olyan helyekre járok el, amelyekről mások már meséltek nekem. A napokban egyébként pont a Jóban Rosszban csapatával beszélgettünk arról, hogy időszerű lenne összehozni egy jó hangulatú mulatságot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top