TV-sztárok

Varga Viktornak fontos a romantika

Óriási meglepetést szerzett Varga Viktor barátnőjének, akivel fél éve alkotnak egy párt. Viktor egyik fellépése után kocsiba ültette szerelmét, majd meg sem álltak Ráckevéig, ahol egy igazán romantikus hétvégét töltöttek el együtt.

Varga Viktornak fontos a romantikaEbben a rohanó világban sokan már azt is elfelejtették, mi is az a romantika. Éppen ezért bódítóan tud hatni, ha egy férfi igazán figyelmes és odaadó szerető. Varga Viktor azonban odafigyel a részletekre, és tudja, mikor kell bedobnia magát.
„Ránk fért már egy kis pihenés, mert a fellépések miatt az utóbbi időben alig voltunk együtt. A hatodik hónapunkat viszont egy gyönyörű helyen szerettük volna megünnepelni. Minden elmaradt percet bepótoltunk. Finomakat ettünk, ittunk és nagyokat beszélgettünk. Sőt, a kedvesemet igazi hercegnő módjára kényeztettem, minden nap megmasszíroztam. Szeretném, ha mindig érezné, hogy milyen fontos nekem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top