TV-sztárok

Minden, amit a Való Világ 5-ről tudni lehet!

Még ki sem hűltek a Való Világ-villa ágyai, máris toborozzák az új lakókat. Utánajártunk a Való Világ 5 kulisszatitkainak.

Verseny a műsorvezetői posztért

Minden amit a ValóVilág 5-ről tudni lehet!A női műsorvezető nagy valószínűség szerint ismét Lilu lesz, aki már bevált, a közönség szereti, és hatalmas rutinja van a VV-műsorok vezetésében. A kérdés sokkal inkább, hogy ki lesz a férfi műsorvezető… Stohl Buci biztosan nem vezeti majd a műsort, és azt suttogják, Sebestyén Balázs is másfelé kacsingat… A műsorvezető már a VV4 során is számos megjegyzést tett arra, hogy annyira nincs elájulva a villalakóktól, folyamatosan froclizta őket… Így könnyen lehet, hogy valaki újat választanak majd. VV Olivér nagy esélyes lehet…. De – ha hinni lehet a pletykáknak – Béci is bejelentkezett, hogy szívesen vezetné a műsort. Talán egy újabb Béci–Olivér-párbaj jön?

Átépítik a villát

A show indulása előtt szétbombázzák a VV-villát és átépítik, hogy teljesen új közeget, helyszínt láthassanak a nézők. A műsor készítői számos újdonsággal készülnek, a villa berendezési tárgyaival is izgalmasabbá kívánják tenni a lakók mindennapjait. 

Megrohamozták a prostik és a szépfiúk az RTL Klubot

Minden amit a ValóVilág 5-ről tudni lehet!Amint kiderült, hogy ősszel elindul a VV5, máris megrohamozták a kalandvágyó fiatalok az RTL KLub honlapját. Noha a castingot még nem kezdték el, azt máris tudni lehet, hogy ismét rekordszámú jelentkező lesz, akik között egyelőre nagyon sok a szépfiú és a vetkőzős lány. Amióta a csatorna bejelentette, hogy indul a műsor, 12 ezren jelentkeztek! Az egyik legelszántabb szépfiú, M. Zsolt, már most nagyon promózza magát. Megmutatjuk a gerillamarketinget folytató szépfiút: „Sziasztok, én egy 25 éves szegedi srác vagyok, már régebben is jelentkeztem a VV4-re, de aztán nem merültem bele jobban, mert kaptam külföldön egy visszamondhatatlan állást, viszont hogy lesz az 5-ös széria, mindenképp, és mindent megteszek azért, hogy a beszavazáson lehessek és megmutathassak magamból egy keveset.” 

Számít a test és a múlt…

A valóságshow-ban szerepelni vágyóknak szem- és hajszínüket is meg kell adniuk, emellett a készítők kíváncsiak a testalkatukra, és arra is, hogy van-e gyerekük. Állítólag a jó test előny, ami nem is csoda, hiszen a nézők nyilván szívesebben néznek esténként csinos lányokat és kigyúrt férfiakat…  Sokan egyébként sérelmezték, hogy az ötödik szériába, az eddigiekhez hasonlóan, csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek.

 Még több friss sztárhír a Nők Lapja Cafén!

Minden amit a ValóVilág 5-ről tudni lehet!

Későbbre kerül és még durvább lesz?

Felmerültek olyan hírek, hogy a VV5 későbbi műsorsávba kerül, tekintve hogy a médiahatóság a csatornát 232 millió forintos bírsággal büntette a VV4 szexjelenetei miatt. Ugyan Kolosi Péter egy interjúban azt mondta, hogy a show sugárzási idejét majd a műsorstruktúrájuk dönti el, mégis előfordulhat, hogy picit későbbre kerül, már csak azért is, mert a VV5-ben még az eddigieknél is váratlanabb fordulatok várhatóak, hiszen a készítők egészen új karaktereket találtak ki, akik – talán meglepő – rengeteg konfliktus és szenvedély forrásai lesznek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top