TV-sztárok

Mit gondol apósa Bereczki Zoliról?

Nem indult könnyen Bereczki Zoltán és apósa, Szinetár Miklós kapcsolata. Amíg Zoli nem járta ki a főiskolát, nem is szerette volna tegezni apósát, de ma már csak Papikának hívja.

Mit gondol apósa Bereczki Zoliról?Mit gondol apósa Bereczki Zoliról?Bereczki Zoltán máig emlékszik arra a napra, amikor kezdő színészként mondhatni betoppant a híres Szinetár családba. „Ez egy faramuci helyzet volt, nem lehetett tudni, mi lesz kettőnk kapcsolatából. Én még a főiskola elején álló, igazán kezdő színész voltam egzisztencia nélkül. Apósom pedig ott tanított a főiskolán. Pár évvel később, amikor még mindig együtt voltunk Dórival, az édesapja felajánlotta, hogy tegeződjünk, de én azt kértem tőle, hogy várjuk meg, amíg az iskolát befejezem. Utána én is Papikának hívtam. Dóri édesanyja nagyon kedvesen, nyitottan fogadott, de a papája nem volt ezzel így, hiszen féltette a lányát, a pici unokáját. Teljesen érthető módon nem úgy kezelt, ahogyan most, hiszen akkor ez még nem volt olyan stabil és erős kapcsolat, mint most” – mesélte az apósával való kapcsolatát a színész, akinek legnagyobb meglepetésére Szinetár Miklós egy videoüzenetben mondta el, hogy ő mit gondol a vejéről. „Mit mondhat egy lányos apa? A vőm nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik. Teljesen normális ember, ez már nagy dolog a mai világban. Minden embernek van rossz tulajdonsága, az övé talán az, hogy mindig száz fokon ég, én pedig húsz fokon és ez a kettő nem mindig találkozik” – mondta Szinetár Miklós az Esti Sztori stábjának.

 Még több izgalmas sztárhír itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top