TV-sztárok

Sebestyén Balázs miatt orvoshoz került a sztár

Bereczki Zoli szakember segítségét kérte, miután Sebestyén Balázsék beszóltak neki a reggeli műsorukban – írta meg a Bors.

Titokban pszichológus kezeli Berezki Zolit

Még több sztárhír első kézből itt!

Komoly következménye lett annak, hogy Sebestyén Balázs ripacsnak nevezte a rádióműsorában Bereczki Zoltán. Az énekest ugyanis annyira megbántották ezek a szavak, hogy pszichológus segítségét kérte… Az énekes Ómolnár Miklósnak mesélt az Esti Story felvételén belső vívódásairól.
– Igen, ezzel is elmegyek a segítőmhöz, azzal együtt, hogy aki mondta, annak küldök egy színházjegyet, hogy élje meg élete első színházélményét, s ha tényleg nem tetszettem neki, akkor azután ripacsozzon – tette hozzá. A Bors tegnap elérte Sebestyén Balázst, aki nem akarja tovább szítani a tüzet, ezért nem kívánta kommentálni az üggyel kapcsolatos újabb fejleményeket, sőt még arra sem akart válaszolni, hogy elfogadja-e Bereczki meghívását, s elmegy-e a színházba, hogy megnézze a leripacsozott művészt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top