TV-sztárok

Elmegyógyintézetbe zárják a Másnaposok főszereplőjét

A Másnaposok című mozi második részének elsöprő sikere garantálja a 3. rész elkészültét. A hírt a farkasfalka talán legviccesebb tagja, Zach Galifianakis kürtölte világgá egy interjúban.
 Még több sztárhír, itt!

Galifianakis állítása szerint az alaptörténeten változtatnak majd alkotók: az első és második részben bevált formulát elhagyva állítólag nem egy minden emléket elmosó részegség áll majd a sztori középpontjában, hanem egy elmegyógyintézet, ahova a dagi Alant bezárják, és a barátai ravasz tervet készítenek, hogy megszöktessék. Azt viszont már a rendezőtől tudjuk, hogy már elkezdődött a harmadik rész helyszínének a keresése. „Trilógiát csinálunk a Másnaposokból – nyilatkozta Todd Phillips. – Az persze kötelező, hogy az új rész egy új városban játszódjon. Jelenleg abban a remek helyzetben vagyok, hogy különféle városok képviselői járulnak elém, előadják, miért kéne őket választanom, átveszem a megvesztegetést, hagyom, hogy jó borokkal itassanak, azután azt mondom: oké, majd még gondolkodom az ügyön.” 

Zach Galifianakis és Bradley Cooper a Másnaposok 2. részében
Zach Galifianakis és Bradley Cooper a Másnaposok 2. részében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top