TV-sztárok

Mi lett a sikersorozat sztárjaival 2. rész

A népszerű sorozat négy éven át csalt mosolyt a tévénőzők arcára. Most Ed visszatér, a STORY4 képernyőjén találkozhatnak vele a nézők. De vajon mi történt a főszereplőkkel az elmúlt hat évben, amióta véget ért a sorozat?

Mi lett az Ed sztárjaival 2. részJulie Bowen alakította Carol Vessey-t a sorozatban. Neki ez a tévés munka csak a kezdet volt, mert 2004 óta sorra kapta a jobbnál jobb szerepeket majd Emmyre és Golden Globe-ra is jelölték. Julie játszott a Lostban, a Nancy ül a fűben sorozatban, majd a Boston Legalban. 2009-ben főszerepet kapott a Modern család sitcomban, ahol egy háromgyerekes családanyát, Claire Dunphyt alakítja.
A színésznőnek az életben is három csodaszép gyermeke van. 2004-ben ment hozzá egy számítógépes szakemberhez. Első fiuk, Oliver 2007-ben született. Két évvel később  a színésznő életet adott ikergyermekeinek, Johnnak és Gustavnak.

 
Mi lett az Ed sztárjaival 2. rész
 
Mi lett az Ed sztárjaival 2. rész

 

ED, minden szombaton és vasárnapon 11.45-kor a STORY4 műsorán!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top