TV-sztárok

Csendben vált el a STORY4 sztárpárja

Évekig egy sorozatban az Kémvadászokban játszott együtt Miranda Raison és Raza Jaffrey. A forgatáson ismerkedtek meg és munkakapcsolatból szerelem lett majd házasság. De öt évvel a megismerkedésük után a házaspár elvált. A sorozat 6. évadát Kémvadászok címmel a STORY4-en láthatják!

Szerelem a képernyőnSzerelem a képernyőnKapcsolatuk úgy indult, mint a mesében. Ahogy a magánéletben egyre közelebb kerültek egymáshoz, úgy alakították a krimi forgatókönyvét is, és nem csak az életben, de a sorozatban is egy párt alkottak. Három év együttélés után Miranda és Raza 2007-ben összeházasodott, de nem túl hosszú boldog házasélet jutott nekik. Kapcsolatuk akkor kezdett megromlani, amikor 2009-ben a férfi elhagyta a népszerű sorozatot. Raza barátai fecsegték ki a brit lapoknak, hogy a fiatal pár 2 év házasság után beadták a válópert. A sajtónak kiadott későbbi közleményben azt írták, mindketten mást akarnak az élettől és a munkájukra akarnak fókuszálni. A válás viszonylag csendben lezajlott ahhoz képest, hogy Raza egy korábbi interjúban így nyilatkozott egy esetleges válásról. „Ez soha nem fog megtörténni! Megöljük egymást mielőtt beadhatnánk a válási papírokat”

Kémvadászok minden szerdán 21:10 órakor a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top