TV-sztárok

Bébibumm a TV2-ben

Úgy tűnik, a gólya mostanában csak a TV2-t keresi fel, a konkurens csatornákat messzire elkerüli. Idén már két sztárnak, Vujity Tvrtkónak és Végh Juditnak született gyermeke, de hamarosan további négy TV2-s híresség lesz édesapa, édesanya. A babakelengyét már mindannyian megvásárolták, de még egyikük sem döntötte el, hogy mi legyen az újszülött neve.

Bébibumm a TV2-benVáczi Gergő
Nem adja a dolgozószobát

Júliusban lesz apa
Még négy éve sem ismeri a szerelmét Gergő, de már a második gyermeküket várják. Tervezték a családbővítést, nem véletlenül költöztek ki egy zuglói lakásból egy Budapest környéki házba. Itt van elég hely a négyfős családnak. Ennek ellenére Gergőék azt tervezik, hogy a babát lányuk, a kétéves Dóri birodalmába költöztetik, a másik gyermekszobát Gergő egyelőre dolgozónak használja. És hogy fia vagy lánya lesz a műsorvezetőnek, azt még ő sem tudja.

Bébibumm a TV2-benCzippán Anett
A házassági évfordulóján szül
Júliusban lesz anya

Anett úgy számolta, egy héttel azután fogant meg a babájuk, hogy a férjével eldöntötték, nem védekeznek tovább. Aztán előre is számolt, akkor már az orvosával együtt, és kiderült, a második házassági évfordulójuk körül hozza majd világra a fiát. Merthogy fiú lesz, igaz, sokáig még az orvos sem tudta megállapítani, hogy milyen nemű a baba. Mintha lenne ott valami – mondogatta, de hetek teltek el, mire biztosan kijelentette, fiú.

Fridel Fruzsina
Bébibumm a TV2-benÖrült, hogy megint lánya lesz
Júliusban lesz anya

Miután a Jóban Rosszban sztárja megtudta, hogy másodszor is terhes, titokban azért szurkolt, hogy Luca után megint kislányt szüljön. Örült volna egy fiúnak is, de Fruzsina azt mondta, olyan jól kijön a kislányával, és nem utolsósorban olyan szép ruhácskákba lehet öltöztetni, hogy reméli, megint lánya lesz. Az első ultrahangon a baba még nem mutatott semmit, de a következőn az orvos közölte: lány! Így aztán az újszülött megörökölheti Luca holmijait, Fruzsina azt mondja, a babának csak törölközőket kell venni, minden más van.

Nemes Krisztina
Bébibumm a TV2-benNehéz terhesség
Augusztusban lesz anya

Remek év van Krisztina mögött. A Jóban Rosszban Rita nővére tavaly augusztusban ment férjhez, idén augusztusban pedig anya lesz. A színésznő és férje ugyanis a nyár végére várják első gyermeküket, pedig a menyegzőjükön azt mondták, még egy darabig nem akarnak babát. Most pedig Krisztina hajtaná előre az időt, egyrészt szívesen karjaiba venné már a gyermekét, másrészt a terhessége elég nehéz, és még mindig sokszor van rosszul, émelyeg, szédül.

Februári gyermekáldás
Vujity Tvrtkónak februárban született fia, aki a Bendegúz nevet kapta, és Végh Judit, a Jóban Rosszban Steiner doktornője is ebben a hónapban hozta világra gyermekét, Bencét. A Napló riporterének Bendegúz már a harmadik gyermeke, sőt a harmadik fia, Juditnak azonban az első. Tvrtkóék azt mondják, itt minden bizonnyal megállnak, Judit azonban szeretne még legalább egy gyermeket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top