TV-sztárok

Kérdezd az RTL Klub műsorvezetőit!

Itt a lehetőség, hogy mindent megtudja a Fókuszról, az X-Faktorról és a Reflektorról! Az RTL Klub három műsorvezetője látogat el a Nők Lapja Cafe szerkesztőségébe, hogy videoüzenetben válaszoljon minden kérdésetekre!

Őket kérdezheted!

Kérdezd az RTL klub vezető műsorvezetőit!Ördög Nóra
Műsorok: Reggeli, X-Faktor, Csillag születik
Róla: Idén tíz éve, hogy az RTL Klubnál dolgozik. 2001-ben a Reggeli című műsorban gyakornokként kezdett, majd stúdióasszisztens, később pedig szerkesztő, majd műsorvezető lett. Dolgozott a Top of The Pops, a Kölyökklub, Havazin műsoroknál. 2006-ban debütált az esti műsorsávban, a Stohl András műsorvezetőtársa lett a Szombat esti lázban, emellett a műsor szakmai szerkesztője volt. 2007-ben már a Csillag születik szerkesztő-műsorvezetője lett, ezt követte az X-Faktor, melynek második szériájával ősszel jelentkezik a csatorna.

„10 évig versenytáncoltam, ma már sajnos nem. De azért a zene és a tánc imádata megmaradt. Nagyon szeretek moziba járni, olvasgatni, kint lenni a friss levegőn csak úgy. És a legfontosabbat hagytam a végére: tagja vagyok egy színtársulatnak otthon, Mórahalmon.”

Kérdezheted Nórát a készülő X-Faktor kulisszatitkairól, a második szériát érintő változásokról, a Reggeli legérdekesebb riportjairól. Tudd meg azt, ami a színfalak mögött történik!

Kérdezd az RTL klub vezető műsorvezetőit!Gönczi Gábor:
Műsorok: Fókusz
Róla: A Külkereskedelmi Főiskolán végzett, külkereskedő-közgazdászként. Emellett Komlósi Gábor újságíró-iskolájában tanult. 1997-ben a Napkelténél kezdett dolgozni, majd legfőbb mentora, Kolosi Péter hívta át az akkor induló RTL Klubhoz. Kezdetben riporterként, később szerkesztőként, műsorvezetőként dolgozott. Jelenleg a Fókusz, Fókusz Plusz és a Portré adásait szerkeszti, illetve vezeti.

„Tagja voltam a Fókusz induló csapatának, azóta is (1997) ennek a műsornak a készítését tartom életem nagy kihívásának. Hobbim a Smile Showtime Band.”

Kérdezheted Gábort a Fókusz, Fókusz Plusz és a Portré riportjairól. Arról, hogyan szerveznek le egy külföldi forgatást, melyik beszélgetést emelné ki az elmúlt 14 évből, milyen veszélyes helyszíneken járt… Tudd meg azt, ami a riportokból kimaradt!

Kérdezd az RTL klub vezető műsorvezetőit!D. Tóth András
Műsorok:  Reflektor
Róla: András 2004–2005-ben a Független Hírügynökségnél dolgozott mint hírszerkesztő, közben már a Fókusz című magazinműsornál is forgatott, mint gyakornok. A Fél kettő című délutáni műsor egyik műsorvezetője volt. Jelenleg találkozhattok vele a Házon kívülben, ahol nemcsak műsorvezető, de riporter is. Dolgozik a Híradóban és a XXI. században, emellett a Reflektor sztármagazin egyik házigazdája. 

Kérdezd Andrást a hírekről, a hírek hátteréről, arról, hogyan lesz egy délutáni parlamenti bejelentésből estére kész riport a Híradóban, a Reflektorról és a sztárokról.

Így kérdezhetsz:
– Írj e-mailt a sztarok@nlcafe.hu címre, és tedd fel a kérdésedet a műsorvezetőknek!
– Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz, és írd üzenőfalunkra a kérdésedet!
Jelentkezz be fórumunkra, és pillanatok alatt megtudjuk, mire vagy kíváncsi a műsorokkal és a műsorvezetőkkel kapcsolatban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top