TV-sztárok

12 éve házas David és Victoria Beckham

Néhány nap múlva lesz a 12. házassági évfordulója a focistának és Victoria Beckhamnek. A hírek szerint a házaspár a negyedik gyermekük születését direkt az évfordulóra időzítette.
 Még több sztárhír, itt!

Bár 1999-ben ketten együtt 25 millió fontos vagyont mondhatnak magukénak, a nyárra tervezett pompás menyegző és a nászút költségeit egy filmszerződésből fizette ki a focista és a Spice Girls együttes tagja. Victoria és David 2,5 millió fontot kaptak a Planet 24 produkciós irodától, amiért a Channel4 brit tévéállomás ötször félórás tévésorozatában árulták el titkaikat.
Végül július 4-én házasodtak össze, esküvőjükről azonban a nyilvánosságot kizárták, egy dublini ódon kastély falai között fogadtak örök hűséget. Az esküvői helyszínt elárasztották a rajongók és a fotóriporterek, de senkinek nem sikerült megpillantania az ifjú párt.
David és Victoria Beckhamnek három gyermeke született: Cruz, Romeo és Broklyn. Az énekesnő jelenleg a 9. hónapban jár, negyedik gyermekét várja, aki kislány lesz.

Még több celebesküvő 1999-ből a www.bestofyear.hu oldalon!

12 éve házas David és Victoria Beckham
12 éve házas David és Victoria Beckham

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top