TV-sztárok

20 titok, amit nem tudtál a Twilight családfőjéről

Reméljük, még tudunk újat mondani a Twilight-rajongóknak. És mindenkit megnyugtatunk, most nem Rob Pattinson és Kristen Stewart szerelméről lesz szó, hanem a vámpírcsalád fejét alakító 37 éves színészről, Peter Facinelliről. Íme, 20 titok, amit még te sem tudtál a amerikai színészről.

20 titok, amit nem tudtál a Twilight családfőjéről1.    Saját bevallása szerint iPhone-függő, és alig várja, hogy megjelenjen valami újdonság, amivel feldobhatja mobilját.
2.    Előszeretettel terjeszti magáról, hogy szerepelt az American Idol tehetségkutató harmadik szériájában, ahol  4. helyezett lett.  „Az emberek megdöbbenése után pár perccel közlöm, hogy hazudtam, de igazából tök mindegy, hisz mondja meg valaki, hogy ki lett akkor a negyedik helyezett!”
3.    22 éves volt, amikor megszületett első gyermeke. Felesége a Beverly Hills 90210-ben játszó Jennie Garth.
4.    Imádja a 70-es években készült filmeket.
5.    Kedvenc gyerekkori tévéműsora a Hupikék törpikék.
6.    Két középső neve van, amit titkol.
7.    Soha nem néz focit a tévében és nem jár meccsekre: „Tudom, hogy sokak szerint ezért nem vagyok férfias, de nem érdekel.”
20 titok, amit nem tudtál a Twilight családfőjéről8.    Kihagyta a sikeres tévés asszony, Oprah utolsó adását.
9.    Hisz az földönkívüliekben. „Ha egyszer az ufók eljönnek, remélem, hogy kitakarítják a Földet a mocsoktól, elhozzák nekünk a rák ellenszerét és nem fognak minket megenni.”
10.    A felesége szerint ha érzelemmentes arckifejezést próbál vágni, az úgy néz ki, mintha megölt volna egy kisállatot.
11.    Két motorbiciklije van.
12.    „Azok közé az emberek közé tartozom, akik nem emlékeznek az álmaikra.”
13.    A szülei Olaszországban születtek és mindkettőjüknek erős akcentusa van.
14.    „Mielőtt végeztem, a New York-i színésziskolában erős queensi akcentusom volt, ezt szerencsére kinevelték belőlem, mert olyan beszéddel nyilván nem kaptam volna meg Carlisle Cullen szerepét.”
20 titok, amit nem tudtál a Twilight családfőjéről15.    A karórája nem csak a Los Angeles-i, de az olaszországi időt is mutatja.
16.    Imádja a tévéműsorokat, de rendszerint a neten, online néz meg az adásokat.
17.    Életében először újságárusként dolgozott.
18.    Megszállott twitterező. A Jackie nővér című sorozatbeli karakterének saját profilt gyártott a csiripelő oldalon.
19.    Minden évben elviszi a családját Görögországba nyaralni.
20.    Imádta Paul Newmant, ezért az apukája egyszer hamisított neki egy aláírást, amikor gyerek volt, és elhitette vele, hogy a színésztől van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top