TV-sztárok

Lefagyasztották a Rippel-baba őssejtjét

Rippel Feriék a szülés előtti utolsó napon döntöttek úgy, hogy leveszik gyermekük őssejtjét. A Krisztofer köldökzsinórvérében található sejtek bármikor életet menthetnek- Írta meg a Blikk

Lefagyasztották a Rippel-baba őssejtjét

 Még több sztárhír, itt!

Óriási a boldogság a Rippel házban, amióta hazavitték az alig másfél hetes apróságot. A csöppség nyugodt, alig lehet hangját hallani, de egy apró nyöszörgés, és szülei már azonnal ugranak. Feri még az éjszakai műszakot is bevállalta, ő eteti, pelenkázza a trónörököst, addig felesége, Vivien pihen.Jár is neki a kényeztetés, hiszen nemrégiben annak a gyermeknek adott életet, akiről az orvosok néhány hónappal ezelőtt azt mondták, hogy Vivien daganatos betegsége miatt szinte biztos, hogy nem tud világra hozni. De szerencsére mindenki tévedett. Ám a betegségtől való félelem mindenkiben megmaradt.Ezért sem olyan meglepő, hogy a szülők úgy döntöttek, egy szem gyermeküknek lefagyasztják az őssejtjeit.
“Rubint Réka blogján olvastam a Vasárnapi Blikk cikkét, amelyben ő és Norbi elmondják, hogy levetették az őssejtet, ezért az utolsó pillanatban mi is megkerestük az ezzel foglalkozó intézetet. Bent voltam a szülőszobán, és pillanatok alatt levették a köldökzsinórvért. Ha jól tudom 105 milliliter jó minőségű mintát sikerült beküldeni az intézetbe.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top