TV-sztárok

Hajdú havi 1 milliós bevételre számít

Hajdú Péter új bisztrójában dolgozik felesége, Sarka Kata. A producer szerint azért is fontos a családi vállalkozás sikere, mert havi egymilliós bevételre számít.

Hajdú havi 1 milliós bevételre számít

 Még több sztárhír, itt!

Csütörtökön nyit Hajdú Péter étterme, a Fábry-show producere, Kovács Kristóf után a TV2 sztárja is belekóstol a vendéglátóiparba. 

„Csütörtökön végre hivatalosan is felavathatjuk az étteremmel egybekötött kávézónkat – dicsekedett a Borsnak Hajdú Péter, aki egy sejtelmes mosoly kíséretében megjegyezte: rendkívül örülne, ha bájos neje a pult mögött dolgozna. – Mivel ez az étterem a házunktól csupán néhány utcányira van, sokkal kényelmesebb lenne a gyereknevelés szempontjából is, ha Kata itt töltené a munkaidejét – magyarázta a showman, akinek véleményével Kata is egyetért.

„Mától kezdve egy héten át dolgozom az üzletben, megismerkedem a szakmával, aztán majd eldől, feladom-e a tévés karrieremet” – árulta el Kata, aki nagy lelkesedéssel vág neki az új feladatoknak.

Hajdút persze az anyagi haszonszerzés is motiválja az bisztró megnyitásában.
– A mai világban az a biztos, ha az ember több lábon áll. Szeretnék még hosszú évekig a televízióban dolgozni, ám sosem tudhatom, mit hoz az élet, így igyekszem bebiztosítani magam. Reményeim szerint havi szinten legalább egymilliós bevételt hoz az üzlet – bizakodott a TV2 sztárja, aki hónapokkal ezelőtt személyesen kereste fel Norbit.

Hajdú havi 1 milliós bevételre számít

 

Lejárató videó Sarka Katáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top