TV-sztárok

Hajdú Péter dubajozó lányokat választott

Hajdú Péter belekeveredett a dubajozós botrányba. Kiderült, hogy a producer új műsora, a Szépségkirálynő 2011 több jelöltjét is azzal gyanúsítják, járt az egzotikus országban. Hajdú nyomoz.

Hajdú Péter dubajozó lányokat választottSzépségversenyen indult több lány, akik kimentek Dubajba luxusprostituáltnak. A Blikk információi szerint a hamarosan induló Szépségkirálynő 2011 című műsor három szereplőjének neve is felmerült a „dubajozók”, vagyis pénzért gazdagokat szórakoztató kéjnők között.

A műsor producere egyáltalán nem lepődött meg.

– A minap egy befolyásos barátom már értesített róla, hogy a Szépségkirálynő 2011 című műsorból néhány lány neve szerepel az ominózus listán. Mielőtt bármit mondanék, tudnom kell, hogy milyen szinten folytak bele az eseményekbe: csak tanúként hallgatták ki őket, vagy ők is kint voltak Dubajban, és részt vettek ebben az illegális üzletben? – nyilatkozta a Blikknek Hajdú Péter, aki hamarosan külön-külön elbeszélget a hölgyekkel a botrányos hírekről.  

A Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja a modellek, szépségversenyek résztvevőinek kihallgatását.

 

Hajdú Péter dubajozó lányokat választott

Megszólalt a magyar dubajozó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top