TV-sztárok

Szabó Zsófi alulmaradt a szépségversenyen

Szabó Zsófi "csupán" a második udvarhölgy lett az idei Anna-bálon. A Jóban Rosszban szereplője azt mondja, hogy nem bánja, hiszen számára ez a szépségverseny nem élete eseménye.

Szabó Zsófi alulmaradt a szépségversenyenAzt, hogy Szabó Zsófi – mint minden nő – hiú a külsejére, azóta tudjuk, hogy egy partin sírva fakadt, a mikor kiderült, Sebestyén Balázs élő műsorban kövérnek nevezte.

Ezért is eshetett neki jól, hogy tudta nélkül versenybe került az idei Anna-bálon. Zsófi új kedvesét, az energiaguru Mártha Imrét kísérte el a rendezvényre, ahol mellet is villantott,  és rögtön az esemény központja lett. Zsófi szépsége a második udvarhölgyi címig volt elég, de ezt a Jóban Rosszban sztárja annyira nem is bánja. 

– A páromat hívták meg a bálra, őt kísértem el. Nagy meglepetésünkre a zsűri engem is beválasztott a 15 döntős lány közé. Nagyon jól éreztem magam, de nem bánom, hogy végül nem én győztem. Nekem ez egy szép emlék, a többi lánynak viszont ez élete egyik legnagyobb eseménye volt – árulta el Zsófi, aki büszke rá, hogy színésznőként, modellmúlt nélkül is sikerült helytállnia a versenyen.  

Szabó Zsófi alulmaradt a szépségversenyen

Levetkőzött Szabó Zsófi – pikáns fotóval

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top