TV-sztárok

Ugye ez vicc? Kigyúrt testőr védi VV Gombit

Több magyar sztár után Gombos Edinának is zaklatója van, aki levelében részletesen fejti ki, hogyan "csinálná ki" a műsorvezetőt. Külföldön ilyen esetben egy híresség azonnal testőrt fogad, vagy már alapból rendelkezik is e bizonyos nagydarab úriemberrel, itthon azonban ennek a kultúrája még mindig nem alakult ki, kivéve VV Gombinál...
Kigyúrt testőrrel védi magát VV Gombi

Halállal fenyegették Gombos Edinát

Gombos Edina úgy gondolja, testőrre mindössze akkor lehet szüksége valakinek, amikor az elhangzott fenyegetést valóban komolyan kell venni. Saját esetét azonban semmiképpen sem sorolja ide. „Helyén tudom kezelni ezt az ügyet, hiszen eleve nem ez az első levél, amit kapok tőle. Küldhette volna e-mailben is, vagy alá is írhatta volna, azonban a postai utat választotta, írásmódján és megfogalmazásán pedig látszik, hogy nem tanult emberről van szó, akinél valamilyen nagy keserűség húzódhat meg a háttérben” – mondta megkeresésünkre a FEM3 és a TV2 műsorvezetője.

Gombos Edina azt mondja, ráadásul mielőtt testőrt fogadna, a rendőrséghez fordulna, de még eddig a lépésig sem jutott el. Biztonsági lépéseket azonban már tettek, igaz, nem emiatt a fenyegetés miatt. „Törtek már be hozzánk, igaz az »szimpla« rablás volt. Így aztán van biztonsági rendszerünk riasztóval, ami a rendőrségre van bekötve, és az egész ház körbe van kamerázva. De a nyílt utcán biztonságban érzem magam. Az autóban mondjuk mindig bezárom belülről az ajtót, de akkor sem egy valós személytől tartok, hanem inkább csak a táskám és az értékeim szeretném biztonságban tudni.”
Akad azonban olyan is, aki továbbmegy a sima biztonsági rendszernél. Mondjuk jó oka is akad rá: Sebestyén Balázs ugyanis saját bevallása szerint a saját kertjében akadt egy ízben betolakodóra. „Egy bulvárcikk megjelenése után konkrét autóforgalom volt a házunk körül, sőt volt, aki éjjel beszökött a kertbe. Ilyenkor finoman megpróbálod rávenni az illetőt, hogy menjen el, és erősen igyekszel nem használni olyan kifejezéseket, amik hirtelen eszedbe jutottak” – nyilatkozta pár hete az RTL műsorvezetője a Magyar Narancsnak. Balázs ezután egy ideig felfogadott egy biztonsági céget, amelynek egy embere éjjelenként őrt állt a házuknál.

 
Kigyúrt testőrrel védi magát VV Gombi
 
Kigyúrt testőrrel védi magát VV Gombi

VV Gombi annak idején cikkek tömkelegében mesélt arról, hogy testőrt fogadott saját maga mellé, aki később még exlakótársával, Szandikával is összeszűrte a levet. Gombi mára azonban módosít, és azt mondja, nem érezte mindennek szükségét. „Ő egy nagyon jó barátom, aki testőrként dolgozik. Felajánlotta, hogy szívességből ellátja a védelmemet. Remélem, hogy valójában sosem kerülök olyan szituációba, amikor tényleg szükségem lesz rá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top