nlc.hu
TV-sztárok
Botrány az új valóságshow-ban

Botrány az új valóságshow-ban

Még el sem kezdődött, máris botrányoktól hangos a VIASAT új valóságshow-ja, az Aranypart. Az Éden Hotelből ismert Szandra ugyanis ott is szerepet kapott, de egy nap forgatás után lelépett a stábtól.

Pedig a balhéiról ismert valóságshow-celeb még új melleket is csináltatott az Aranypart indulására, és stílusosan új póthajat is kapott. Valahol már ennyi elég a sikerhez. A Bors információi szerint azonban lány egy nap után faképnél hagyta a stábot, és visszajött Budapestre. „Szinte egy napot sem töltött a műsorban, önként távozott, és azóta sem láttuk” – mondta a Borsnak a készülő új műsor egyik munkatársa. Úgy látszik, hogy a sokak által csak magyar Jersey Shore-ként emlegetett VIASAT-produkciót már indulása előtt botrány övezi, vagy az egész egy gerillaakció, amit a csatorna talált ki. Mondjuk promónak nem rossz, de Éden póthajas Szandra miatt még nem fogjuk lerágni a körmünket.

Botrány az új valóságshow-ban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top