TV-sztárok

Világsztárral jár Kiss Ramóna

Miután szakított Tóth Norbert focistával, újra szerelmes Kiss Ramóna. A Bors értesülései szerint a Barátok közt sztárja egy Forma–1-es pilótával van együtt.

Világsztárral jár Kiss RamónaKiss Ramónának új gavallérja van! Az udvarló pedig nem más, mint Bruno Senna, a Lotus–Renault Forma–1-es tesztpilótája, aki a háromszoros világbajnok Ayrton Senna unokaöccse. Egy hónapja ismerkedtek meg, amikor Ramóna a Lotus Ladies Cup nevű autóversenyen indult, ahol a brazil macsó volt a sztárvendég. Akkor Bruno egy puszit is adott a szépség fotójára, sőt később elvitte egy körre a versenyautóval. A hét végén róluk készült kép szerint azóta is tarthatták a kapcsolatot.

A Bors értesülése szerint vasárnap este a felkapott budapesti szórakozóhelyen, a Symbolban is folytatódott kettejük bizalmas évődése. A mogyoródi Forma–1-es futam utáni partin, a különleges vendégeknek fenntartott VIP-részlegen nem csináltak titkot abból, hogy egymáshoz tartoznak. A Borsnak több szemtanú is beszámolt arról, hogy Ramóna Senna asztalánál töltötte az estét, együtt poharazgattak, táncoltak, kéz a kézben sétálgattak.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top