TV-sztárok

Fogyásra ítélte a TV2 Erdélyi Mónikát

Húsz kilót kell leadnia Erdélyi Mónikának, hogy munkát kapjon a TV2-nél – értesült a Bors. Ennél megalázóbb helyzetbe nemigen kerülhet egy egykori sztár.

Fogyásra ítélte a TV2 Erdélyi MónikátKetten maradtak versenyben a TV2 vadonatúj valóságshow-jának műsorvezetői helyéért. A sors furcsa fintora, hogy két volt RTL-es maradt a kalapban a csatorna legnagyobb őszi durranásának élére. A Bors szerint Erdélyi Mónika felé billentik a döntéshozók mérlegét, igen ám, csakhogy a valós mérlegen is Mónika kerekedne felül, ez pedig a televíziós elvárásokat tekintve – akár szó szerint is – súlyos probléma.

A Bors egy neve elhallgatását kérő forrása azt is elárulta, mi várható el az elkövetkezendő néhány hétben az egykori kibeszélőshow háziasszonyától.

– A képernyő egyébként is kövérít, akár öt-tíz kilóval is, Mónika pedig amúgy sem tartozott a nádszál-királykisasszonyok közé. Tizenöt-húsz kilótól kellene legalább megszabadulnia, hogy ő lehessen a befutó – mondta a Borsnak a bennfentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top