TV-sztárok

Perverz rajongói vannak a Született feleségek sztárjának

Nathan Fillion amerikai színész többször is alakított már nőgyógyászt a filmvásznon. És a fehér köpenyt imádó hölgyek majd elolvadtak tőle.

Perverz rajongói vannak a Született feleségek sztárjánakPerverz rajongói vannak a Született feleségek sztárjánakElőször 2006-ban, a Waitress című tévéfilmben, ahol egy olyan házas nőgyógyászt alakított, aki beleszeret egy állapotos pincérnőbe. Egy évvel később, 2007-ben ismét fehér köpenyt öltött, akkor a Született feleségekben dr. Adam Mayfairt alakította, aki szintén nőgyógyász. Az amerikai hölgyek teljesen elolvadtak az izmos, harmincas évei közepén járó színésztől, és a Facebookon megalapították az „I want Nathan Fillion to be MY gynecologist… and possibly the father of my children” (Azt akarom, hogy Nathan Fillion legyen a nőgyógyászom… és lehetőleg a gyermekem apja) csoportot.  A kissé elvakult rajongói körnek 46 tagja volt, amikor is kérésre a csoportot törölték.

Született feleségek 4. évad Nathan Fillionnal a STORY4-en, minden péntek este.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top