TV-sztárok

Kinyírták Charlie Sheent

Nem sokat teketóriáztak a Két pasi meg egy kicsi készítői. A stáb úgy döntött, hogy esélyt sem ad Charlie Sheennek a visszatérésre. Így az új évad első része egy temetéssel kezdődik, ugyanis Sheen karakterét kinyírják.

„Viszlát, Charlie! Helló, Ashton!” – ezzel indították a sikeres sorozat új forgatását a színészek. A drog-, alkohol- és szexfüggőségben szenvedő – bár ő nem szenved tőle, csak a környezete – Charlie Sheent tavasszal menesztették a sorozatból. Helyére a 33 éves Ashton Kutchert szerződtették, aki teljesen új karakterként érkezik a Harper családba. Kutcher egy Walter Schmidt nevű internetmogult alakít majd, aki megveszi Charlie malibui házát. Annyira megkedveli az ott lakó kamasz fiút és a szerencsétlen apját, hogy megengedi nekik, továbbra is ott éljenek.

Ashton első forgatási napja
Ashton első forgatási napja

Az öreg Charlie bácsit pedig kinyírják az új évad első részében, méghozzá egy metró gázolja el. A temetésről készült fotók már ki is szivárogtak az internetre. A stáb állítólag hangos nevetéssel és tapssal búcsúztatta a kezelhetetlen színészt. Sheen a hír hallatára csak ennyit mondott a TMZ internetes oldalnak: „Ja, majd megnézem a saját temetésemet!”

Charlie bácsi temetése (fotó: TMZ)
Charlie bácsi temetése Fotó: TMZ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top