TV-sztárok

Partit rendezett héthetes gyermekének a színésznő

Igazi sztárparádé volt azon a bulin, amit a negyvenéves Denise Richards szervezett abból az alkalomból, hogy új gyermek érkezett a családjába. A kétszeres anyuka ugyanis örökbe fogadott egy amerikai kisbabát.

Partit rendezett hét hetes gyermekének a színésznőPartit rendezett hét hetes gyermekének a színésznőA Spice Gilrs tagja, Mel B, a Melrose Place sorozat sztárja, Lisa Rinna, Tori Spelling és Nancy O’Dell is részt vett azon a partin, amit múlt héten szerveztek Denise Richards örökbefogadott lánya, Eloise tiszteletére. A hírességek számos ajándékot hoztak a héthetes babának, például egy méreg drága rózsaszín babakocsit, takarókat, babaruhákat és játékokat. A rózsaszín tortát Denise Richards két nagy lányával, a hétéves Sammel és a hatéves Lolával készítette, a termet pedig fekete és rózsaszín virágok és a lufik borították.  
A színésznő jelenleg egyedül neveli három lányát, nincs férfi az életében, csak az édesapja, aki felesége halála után a lányához költözött.

Szex, szerelem, hazugság – Denise Richards főszereplésével minden csütörtökön este a STORY4 műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top