nlc.hu
TV-sztárok
VV Zsófi burkolt üzenete az RTL-nek

VV Zsófi burkolt üzenete az RTL-nek

Lehet ezt még fokozni? VV Zsófi mellműtétje után a világ legkínosabb zenei videójával égette magát, most pedig színésznő lesz, de a tandíjra nincs pénze. A hír nem vicc.

VV Zsófi burkolt üzenete az RTL-nekZsófikát ugyanis felvették a Gór Nagy Mária színitanodába. Hogy milyen szerepben láthatjuk Fekete Pákó női változatát, még nem tudjuk, de van néhány tippünk a 20 éves hölgynek. Merjen nagyot álmodni, hiszen Iszak Eszter és Görög Zita is szerepelt külföldi mozifilmben. Zsófika lehetne például a női főszereplője a Dr. Szöszi folytatásának, hiszen tudjuk, harmadik rész után már minden bukás… De jól tudná hozni a halott lány szerepét is a Helyszínelőkben.
Zsófika egyébként a hír kapcsán elmondta, hogy kiskora óta a színpadra vágyott. „Leginkább a musicalek világa, a zene és a színpadi mozgás érdekel” – mondja a Való Világ üdvöskéje, aki a sikeres felvételi ellenére sem biztos abban, hogy ősztől elkezdi tanulmányait. „Az iskola mellett nem tudok annyi pénzt keresni, amennyiből finanszírozhatnám a tandíjat… Ha a VV5 valamelyik háttérműsorában nem jut nekem szerep, ami megélhetést biztosítana a suli mellett, akkor valószínűleg lőttek a színitanodának” – szomorkodott Zsófika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top