TV-sztárok

Eljegyezte egymást a két sorozatsztár!

Az ötvenéves Heather Lockleart eljegyezte pasija, Jack Wagner – adta hírül a People magazin. A két színész tizenöt évvel ezelőtt, a Melrose Place sorozatban is szerelmespárt alakított.

Heather Locklear, a Melrose Place egykori Amandája egy jótékonysági rendezvényen vett részt a minap, ahol az újságíróknak megerősítette, hogy párja, Jack Wagner eljegyezte. A színésznő szeptemberben tölti be az ötvenet, és már 2007 óta randizgat Wagnerrel, aki a Melrose Place-ben is a pasiját alakította, igaz, akkor még nem volt köztük semmi. Állítólag a sármos öregedő színésznek köszönhető az is, hogy Locklear szerencsésen legyőzte gyógyszer- és alkoholfüggőségét.
A színésznő 1986 és 1994 között Tommy Lee felesége volt, míg 1996-tól 2006-ig Richie Sambora nejeként tündökölt. Tőle született lánya, a most tizenhárom Ava Elizabeth. Házasságuk azért ment tönkre, mert Sambora lefeküdt Locklear legjobb barátnőjével, Denise Richardssal, aki történetesen Charlie Sheen exneje.

Tizenöt éve a Melrose Place-ben...
Tizenöt éve a Melrose Place-ben…
... és most
…és most

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top