TV-sztárok

Budapesti törzshelye lett a Szex és New York sztárjának

Jelenleg Jeremy Irons és Cinthya Nixon forgat hazánkban. De hamarosan megérkeznek Pitték is. A Magyarországon vendégeskedő világsztároknak már törzshelyük is van.

Budapesti törzshelye lett a Szex és New York sztárjánakJeremy Irons például a Sziget fesztiválra is kilátogatott, nagy érdeklődéssel nézte hölgyek társaságában a Prince-koncertet az elzárt, szigorúan őrzött VIP szekcióból. De nemcsak a magyar zenei fesztivál, hanem a Balaton-part is nagy kedvence lett a Borgiákat hazánkban forgató színésznek, akit többször láttak sétálgatni a balatonföldvári kikötőben, és a horgászok fogását mustrálta. Úgy tudjuk, Irons rendszeresen feltűnik Andy Vajna étteremében, a Nobuban, ami nem csoda, hiszen a színész Robert De Niróval egyetemben megjelent a megnyitóünnepségen tavaly.

Irons mellett a Szex és New York Mirandájával, Cinthya Nixonnal is gyakran összefuthatnak azok, akik – csakúgy, mint a színésznő – szintén szeretnek délelőttönként a budai Déryné bisztróba betérni. A Blikk információi szerint ugyanis ez a színésznő kedvenc helye Budapesten. A sorozatsztár barátnőjével, Christine Marinonival, és gyermekükkel, a pár hónapos Max Ellingtonnal érkezett a fővárosba még július közepén, itt forgatja ugyanis a Ken Follett regényéből készült World Without End (Az idők végezetéig) című tévéfilmsorozatot. A Déryné étterem egyébként Kovács Kristófé, aki Fábry Sándor műsorának a producere.

Amikor tavaly ősszel Pitt és Jolie gyerekeikkel Budapesten éltek, rendszeresen feltűntek a Hajógyári-szigeten és az egyik fővárosi fürdőben is. Idén azonban, amíg jó idő lesz, nem a fővárosban, hanem Tihanyban fognak lakni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top