TV-sztárok

Szexmániásokkal van tele az új magyar valóságshow

Kétségtelen, hogy ki fogja verni a biztosítékot a VIASAT3 hétfőn induló valóságshow-ja, az Aranypart. Míg a Való Világ szűzfiú kategóriát hirdetett, addig itt nimfomániás, szilikoncicis lányok és öntelt hím vezérek lesznek.

A Siófokon játszódó műsorban kilenc bulizni imádó fiatal mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap huszonnégy órájában. A könnyű élethez szokott szereplők éjszakánként az Aranypart szórakozóhelyein buliznak, de nappal keményen kell dolgozniuk egy bárban. Akik azt gondolnánk, hogy szorgos, barátságos és kedves szereplőkről van szó, azok nagyon tévednek. Plasztikcicákat, nimfomániás csajokat, és öntelt pasikat fogunk látni, cenzúra nélkül. 
„Én vagyok Mr. Alfahím, a legnagyobb csődör. Bárkit tudok irányítani, és fogok is! A csajok bírják ezt, mert velem biztonságban érzik magukat. Mondjuk egy-két napig, mert hát ugye sok helyen számítanak rám. A nő legyen házias, jó az ágyban, vad és szenvedélyes” – nyilatkozott a Borsnak a játék egyik résztvevője, Gábor. De nem kell félteni a lányokat sem, a hatalmas mellű Melinek saját bevallása szerint két káros szenvedélye van: a szex és az édesség.

Szexmániásokkal van tele az új magyar valóságshow

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top