TV-sztárok

Kidobta barátnőjét az RTL sztárja

Öt hónap után elhagyta barátnőjét Király L. Norbi, az X-Faktor felfedezettje. Az énekesnek karrierje mellett egyetemista kedvesére már nem maradt ideje.
Nem kell Király L. Norbi-klón az új X-Faktornak

Kidobta barátnőjét az RTL sztárjaÍgy múlnak el a nagy szerelmek. Igaz, erről a szerelemről eddig nem is tudtunk. Norbi ugyanis hiába volt szerelmes immár öt hónapja, a tényt, hogy foglalt a szíve, csak a szakításkor mondta el. „Áprilisban találkoztunk először. Arra figyeltem fel, hogy több koncerten is ott állt az első sorban. Egy idő után beszélgetni kezdtünk, flörtöltünk, telefonszámcsere… aztán egy pár lettünk” – ecsetelte megismerkedésük történetét Norbi a Borsnak. A fiatal egyetemista lány nagyon toleráns volt és nem neheztelt Norbira pörgős életmódja miatt, de egy idő után a kapcsolat egyszerűen nem működött. „A vége felé már nem láttam értelmét az egésznek. Én mindig dolgoztam és csak azon gondolkodtam, hogy egy kapcsolatnak nem ilyennek kellene lennie. Mindketten szerelmesek voltunk… viszont most kell karriert építenem” – mondta Király L. Norbi, aki az X-Faktor második szériájában is szerepet kap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top