TV-sztárok

Titokban megházasodott a STORY4 sztárja

Férjhez ment Meryl Streep lánya, Mammie Gummer, aki itthon a Dzsungeldokik sorozatban látható. Az esküvőt július 16-án tartották.

Titokban megházasodott a STORY4 sztárjaMeryl Streep az anyós szerepében tündökölhet két hónapja. Ugyanis lánya, Mamie Gummer végre hozzáment színész vőlegényéhez, Ben Walkerhez. Gummer a nagymamája ruháját viselte a ceremónián, amit a család egyik birtokán tartottak. Az esküvőre 150 vendég volt hivatalos, köztük Claire Danes és Laura Linney színésznők.  
Mamie és Ben 2008-ban egy filmforgatáson találkoztak. Egy évvel később, 2009-ben a férfi eljegyezte szerelmét egy romantikus hétvégi utazás után. „Igen, megkérte a kezemet, és bevallom, erre egyáltalán nem számítottam. Boldogok vagyunk – nyilatkozta akkor Mamie, akinek édesanyja is nagyon megkedvelte lánya jövendőbelijét. – Anyu imádja Bent, és szerinte is ő az ideális társ számomra.”

 

A Dzsungeldokik következő epizódja augusztus 30-án, kedden este látható a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top