TV-sztárok

Hajdú Péter lánya káromkodott

Mit tegyen egy szülő, ha a gyerek elkezd káromkodni? Hajdú Péter lánya, amint közösségbe került, "felszedett" egy káromkodást...

Hajdú Péter lánya elkáromkodta magát„Nemrég került Noncsi bölcsibe, és amikor hazajött, az első szava egy csúnya szó volt, káromkodott. Leültünk vele az asztalhoz, és elmagyaráztuk neki, hogy ilyet nem szabad, ilyet csak a buták mondanak…” – ecsetelte a Mokkában Hajdú-Sarka Kata. A műsorvezető Kárász Róbert is elmesélte saját tapasztalatát. „Óvodáskorú lányomnál már hallok ilyen szavakat. Egyáltalán nem tudja még azonban, hogy ennek mi a jelentése, csak érzi, hogy valamilyen reakciót ki fog váltani az emberekből. Próbálok néha úgy csinálni, mintha meg sem hallottam volna, mert picit olyan érzésem van, hogyha azt szajkózom, hogy ezt nem szabad mondani, akkor csak azért is használni fogja” – mondta el Kárász Róbert. Hogy Zsidró Tamás és egy szakember hogyan vélekedik a gyerekek káromkodásáról, az kiderül a videóból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top