TV-sztárok

Kérdezd a Jóban Rosszban sztárjait!

Itt a lehetőség, hogy mindent megtudj a Jóban Rosszban sorozat szereplőiről! A TV2 négy sztárja látogat el a Nők Lapja Cafe szerkesztőségébe, hogy videoüzenetben válaszoljon minden kérdésetekre! Kulisszatitkok első kézből!

Kérdezd a Jóban Rosszban sztárjait!Cseke Katinka és Tóth Roland (Bodolai Böbe és Bodolai Bandi)
Szerintünk a Bodolai család tagjai a legszínesebb egyéniségek Csillagkúton! Cseke Katinka úgy sziporkázik a kétgyerekes, hangos háziasszony szerepében, mintha egy olasz sorozatból lépett volna ki. Tóth Roland pedig a legszerethetőbb biztonsági őr az országban. A Bodolai família olyan, amilyen, kissé harsány, picit szerencsétlen, de jólelkűek, és éppen ettől szerethetőek.

Ha tudni akarod, hogy vajon Bodolai Bandi kibékül-e Tamás atyával, hogy hogyan szokott össze a különös házaspár, mi volt a legkínosabb közös jelenetük, vagy azt, hogy mi vár Bodolaiékra idén, akkor kérdezz tőlük!

Kérdezd a Jóban Rosszban sztárjait!Mihályfi Balázs (Fehér Richárd és Fehér Konrád)
Ha ezelőtt egy sorozatban azt láttuk, hogy egy színész ikerpárt alakít, már nyúltunk is a távirányítóért. (Igen, a Paul és Paulinára gondolunk – a szerkesztőség.) Aztán jött Mihályfi Balázs, aki először a főgonosz Fehér Richárdot alakította, majd amikor azt a karaktert a forgatókönyv írók külföldre száműzték, Mihályfi mint Richárd testvére, a katonaorvos Konrádként tért vissza a képernyőre. És milyen jól tette! Míg Várnagy Elődöt látva csak azt tudjuk mondani: pfúj, de egy szemét, addig Fehér Konrádon nevetni is tudunk. Mert lássuk be, melyik elvetemült gonosz tervezi még úgy a világhatalom-átvételt, hogy közben távirányítós játék tankkal szórakozik az irodájában…? Ugye, hogy vicces!?

De vajon mi lesz a Fehérek sorsa? Ki tér vissza? Kinek a bőrébe szeret jobban bújni Mihályfi, és vajon ő lát-e különbséget a két karakter között? Ha neked is van kérdésed a tábornok-maffiózóhoz, tedd fel!

Kérdezd a Jóban Rosszban sztárjait!Kondákor Zsófia (Veronika, a „csúnya lánya”)
A rút kiskacsa, aki megszépült, majd újra rút lett. De csak kívül, mert Veronika egy igencsak ártatlan, jólelkű lány, aki szerelmes lett az egyik kollégájába…

Vajon kit képzel el maga mellé társnak Kondákor Zsófi a sorozatban? Mennyi ideig tartott az elcsúfítása, és mennyi időt tölt a sorozatbeli legjobb barátjával…? Megannyi kérdés, amire választ kaphattok. Kérdezzétek Zsófit!

Kérdezd a Jóban Rosszban sztárjait!Baronits Gábor (Halász Kristóf)
A színészeket gyakran megviseli, ha egy olyan karakter bőrébe kell bújniuk, aki szenved, aki vívódik. Viszont a szerep csak így lehet hiteles. Vajon mennyire volt nehéz Gábornak azt a fiatal férfit eljátszani, aki felnőttként tudta meg, hogy az apja nem is apja?

Szeretnéd tudni, hogy mi lesz Kristóf karakterével? Vajon Csillagkúton marad apja betegsége miatt? Fogja-e tartani a kapcsolatot a vér szerinti apjával? Melyik sorozatbeli hölgybe lesz szerelmes? És vajon megszokta látogatni őt barátnője, Lola, a forgatásokon? Tedd fel a kérdésedet most!

Így kérdezhetsz:
– Írj e-mailt a sztarok@nlcafe.hu címre, és tedd fel a kérdésedet a színészeknek!
– Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz, és írd üzenőfalunkra a kérdésedet!
Jelentkezz be fórumunkra, és pillanatok alatt megtudjuk, mire vagy kíváncsi sorozattal kapcsolatban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top