TV-sztárok

Újabb leleplező fotók Sandra Bullock szeretőjéről

Van még értelme tagadni? – olvasható a brit és az amerikai magazinok címlapjain. Ezzel arra utalnak, hogy bár Ryan Reynolds és Sandra Bullock immár napokat tölt együtt, közösen nyaralnak, kirándulnak... mégis tagadják, hogy egy pár lennének.

Minden akkor kezdődött, amikor Bullock és Reynolds közösen forgatta a Nászajánlat című filmet. Akkor még mindketten boldog házasságban éltek, de pár hónap múlva kiderült, hogy férje megcsalta Bullockot, majd Reynolds jelentette be, hogy házassága véget ért. Alig pár nappal a bejelentés után a két elhagyott sztár már együtt szilveszterezett, és a hírek szerint egy csók is elcsattant a vacsorán.

Idén augusztusban exkluzív interjút készítettünk Reynoldsszal Németországban. Természetesen rákérdeztünk arra is, hogy mi van közte és Bullock között, ő akkor nevetve annyit mondott: kettejük kapcsolata csak idióta pletyka.

 
Bullock a férfi új filmjének a premierjén
Bullock a férfi új filmjének a premierjén
 
Közös kirándulás a családi birtokon
Közös kirándulás a családi birtokon

Pár nappal azután, hogy az interjúnk megjelent, Sandra és adoptált fia, Louis, valamint Ryan közös kirándulásra indultak Wyomingba. Mi több, a színész együtt lakott Bullockkal és fiával a színésznő apjának házában. „Úgy néztek ki, mint egy boldog szerelmespár. Ryan naphosszat játszott a kis Louisszal, igazi apaszerepben tündökölt, a 19 hónapos csöppség imádja a férfit” – olvasható a Daily Mail írásában. A kiránduláson számos fotó készült. Majd Bullock váratlanul megjelent Ryan új filmjének bemutatóján a vörös szőnyegen…
Most pedig itt egy újabb bizonyíték arra, hogy ők ketten nem csak barátok. Reynolds az elmúlt egy hétben legalább háromszor motorozott el a színésznő házához, és rendre késő estig maradt. Hétfőn pedig hármasban mentek egy medencés partira.

 
Reynolds sutyiban parkolt le Bullock házánál
Reynolds sutyiban parkolt le Bullock házánál
 
Bullock fiával indult üdvözölni a férfit
Bullock a fiával indult üdvözölni a férfit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top