TV-sztárok

4 ok, amiért szeretjük a Született feleségek sztárját

Dana Delany nemcsak a Született felségek, de A hidegsebész sorozat egyik főszereplője is. Összeszedtünk négy okot, amiért szeretjük az ötvenöt éves színésznőt.

4 ok, amiért szeretjük a Született feleségek sztárját1.      Igazi könyvmoly
Akárcsak A hidegsebészben alakított karaktere, dr. Megan Hunt, Delany is imád olvasni. „Az anyám ismertetett meg Ross Macdonald és John D. MacDonald írásaival, amikor nyolcéves voltam. Imádom a misztikus regényeket és krimiket. Tudom, hogy régimódi, de igazi könyvmoly vagyok.”

2.      Isteni lábai vannak
Az ötvenöt éves színésznőt ma is számtalanszor dicsérik a formás lábai miatt. „Köszönöm a bókokat. Apámtól örököltem, neki aztán csodás lábai voltak” – viccelődött egy interjúban Dana, aki állítja, jó alakját annak köszönheti, hogy harminc éve rendszeresen jógázik.

3.      Nem egy hisztis díva
Delany botrányoktól és a hisztiktől mentes színésznő, és távol áll tőle a ripacskodás. „Igyekszem minden sallangtól mentesen játszani. Úgy vélem, az, hogy színész lehetek, hogy szeretnek, nekem öröm és kiváltság” – nyilatkozta korábban Delany.

4.      Tud nevetni a saját gyengeségén
Delany önmagát közismerten számítógépes analfabétának nevezi. Nathan Fillion színésztársát kérte fel arra, hogy tanítsa meg neki a Twitter használatát, ami a színésznő bevallása szerint több napba telt.

A hidegsebész minden szerda este a STORY4 műsorán, Született feleségek minden pénteken este a STORY4 műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top