TV-sztárok

Újra beszél egymással az RTL két sztárja

Habár korábban voltak köztük nézeteltérések, most mintha mindketten eltemetnék már a régi sérelmeket. Sebestyén Balázs egy interjúban nyíltan kiállt Vágó István mellett, aki a Facebookon mondott ezért köszönetet. De mi lesz a folytatás?

Sebestyén Balázs néhány hete a Borsnak adott interjújában elmondta: nem volt számára szimpatikus, ahogy TV2 elküldte Vágó Istvánt. „Figyelemmel követem a róla szóló híreket, és azt gondolom, felháborító, ahogy a TV2 bánt vele: egy újságírótól tudta meg, hogy nem ő vezeti a műsort, és most meg be is perelik, miközben csak feltételezett dolgokat, és magánvéleményt mondott. Sajnálom Istvánt, nem tudom, mi értelme van ennek. Ezt méltóságon alulinak érzem” – nyilatkozta akkor Balázs.

De vajon mi történt azóta? A Pókerarc című RTL-es műsor egykori két házigazdája hosszú hónapokig nem beszélt egymással. Most vajon véget ér a haragszomrád? „Balázs nagyon tisztességesen és tiszteletreméltóan nyilatkozott arról az ügyre, amibe én most belecseppentem. Azt gondolom, hogy egy nagyon baráti mondatot engedett meg, amit én közepes nyilvánosság előtt: a Facebookon megköszöntem” – mondta a CafeTV riporterének Vágó István, aki hozzátette, azóta sem beszéltek egymással Balázzsal. Hogy mire számít a januári tárgyaláson Vágó István, az kiderül a videóból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top