TV-sztárok

Veronika szerint Alekosz egy igazi nulla az ágyban

Nem akarja tovább őrizni Alekosz titkát vérig sértett menyasszonya, Mészáros Veronika, aki születésnapi buliján úgy gondolta, mindent kitálal a VV-győztessel töltött, szenvedélyesnek titulált órákról – írta meg a Blikk.

Veronika szerint Alekosz egy igazi nulla az ágybanHogy miért nevezte a műsorban megkaparintott vőlegényét vad szeretőnek, és miért titkolta eddig az igazságot? Nagyon egyszerű a válasz, mert a férfi arra kérte, dicsérje meg a nyilvánosság előtt szeretői képességeit.
„Egy nulla az ágyban! Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, de ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Párat nyögött, majd egy perc alatt elsült és lefordult rólam. Ez mi volt? – kérdeztem döbbenten, és azonnal kijózanodtam, mert nem ezt vártam tőle. Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli, és ha neki már jó volt, nem foglalkozik tovább a nővel. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná” – árulta el a Blikknek az  egykori menyasszony, aki azt is megemlítette, hogy az érdi biztonsági őr nincs nagyon eleresztve a méreteit tekintve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top