TV-sztárok

Lelepleztük! Ők lettek a vetélkedő műsorvezetői!

Több mint tízezren jelentkeztek eddig a megújult vetélkedőre, közülük kerülnek ki az újrainduló Szerencsekerék játékosai. Nemsokára tehát megint megforgatják azt a bizonyos kereket, aminek a hangjára ma is rengetegen emlékeznek. Annak idején körülbelül 5000 versenyzőért izgult az ország a Szerencsekerék hazai történetének nyolc és fél éve alatt. Ez volt a legtöbb adást megért játék, 1600-nál is többször szólalt meg az ismerős szignál.

Lelepleztük! Ők lettek a vetélkedő műsorvezetői!Lelepleztük! Ők lettek a vetélkedő műsorvezetői!Szeptember 19-től, hétköznaponként 19.30-kor a STORY4-en lesz látható a népszerű műsor, természetesen megújult köntösben, de a játék izgalma a régi marad. Sőt az egyik műsorvezető is, mert Klausmann Viktor ismét visszatér a Szerencsekerékkel. A másik házigazda a sokoldalú Árpa Attila lesz. Minden hétköznap, estéről estére három versenyző szállhat ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet, de a többiek sem mennek el üres kézzel.
Játsszon hát velünk, és nyerjen akár tévénézőként is, mert adásról adásra ott is elhangzik egy-egy feladvány.
A Szerencsekerékkel – ahogy a vetélkedő új szlogenje is szól – minden jóra fordul!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top