TV-sztárok

Exkluzív Ashley Tisdale: Bárcsak minden reggel láthatnám Brad Pittet

Ashley Tisdale új filmje a High School Musicalből ismert Sharpay Evans életét mutatja be. Sharpay, a megállíthatatlan, akaratos szőke díva ezúttal New Yorkot akarja meghódítani. A színésznő a magánéletében szívesen hódítaná meg Brad Pittet.

Exkluzív Ashley Tisdale: Bárcsak minden reggel láthatnám Brad PittetSharpay Evans kicsit törtető, kicsit akaratos… Szerinted éppen ettől szerethető?
Tipikusan az a figura, akit divatos utálni, aki általában a konfliktusok forrása – ebben a filmben viszont ő a főszereplő, és meg kell szerettetni őt a nézőkkel, úgyhogy ez különleges feladatot jelentett a számomra.

Nemrégiben azt nyilatkoztad, hogy úgy érzed, felnőttél, érettebb lettél. Megnyilvánul ez valamiben az életedben? Például másképp öltözöl, vagy más a viszonyod a környezeteddel?
Nem hinném, pusztán arról van szó, hogy 25 éves lettem, jobban ismerem saját magam, az egyetlen változás, amit meg tudnék említeni, hogy egyszerűen csak intenzívebben szeretném megélni a hétköznapjaimat.

Megtaláltad már életed párját?
Nem, nincs, egyelőre nem is gondolkodom még ilyesmin… (Nevet.) Egy szép napon persze én is szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni, de jelen pillanatban nagyon a karrieremre koncentrálok.

De biztos neked is van egy ideálod…
Hát szerintem Johnny Depp nagyon szexi.

Huszonöt évesen még kihívást jelentenek a tinifilmek?
Szeretem ezeket a mozikat, de imádnék egy vígjátékban szerepelni. Fantasztikus lenne olyan rendezőkkel dolgozni, mint Judd Apatow, vagy olyan komikusokkal, mint Seth Rogen vagy Johnny Hill.

Azt mondják a kollégáid, hogy mobiltelefon-függő vagy…
Fogalmazzunk úgy, hogy ha három dolgot vihetnék egy lakatlan szigetre, akkor az egyik biztos a telefonom lenne.

Mi lenne a másik kettő?
Hát először is a kutyám, Maui, aztán egy mobiltelefon, hogy mindenkivel kapcsolatban tudjak maradni, és… lássuk csak, ez nem is olyan egyszerű… mi lenne a harmadik… megvan, talán egy bikini, ha strandröpizni szeretnék!

Ha egy napra bárkivel cserélhetnél, az ki lenne?
Hát, nem igazán, de ha muszáj választani, akkor Angelina Jolie lenne. Minden reggel láthatnám Brad Pittet! (Nevet.)

A Sharpay csillogó kalandját a Disney Csatorna fogja adni szeptember 10-én, szombaton, 10:30-as kezdéssel.    

Ashley Tisdale karrierje a 90-es évek végén indult be, több olyan híres sorozatban is feltűnt, mint a Hetedik mennyország vagy a Bűbájos boszorkák. Az első filmes szerepe a Donnie Darkóban volt, azóta a szőkeség karrierje töretlenül ível felfele. Tisdale mindig színész akart lenni. „A szüleim azt mondták, hogy nem muszáj színésznek lenned, csinálhatsz bármi mást is. A nővérem pompomlány volt, de én soha nem vettem részt semmi ilyesmiben. A színészet a véremben van. Azt mondtam magamnak: én nem fogok pompomlány lenni a suliban, majd egy filmben eljátszom inkább!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top