TV-sztárok

Az X-Faktor fura fazonja: “Nem vagyok pszichopata”

Azt üvöltötte Keresztes Ildikónak, hogy csókolja meg, majd orgazmust színlelt a zsűri asztalán. Bizarr fellépésével Oltyán Attila halálra rémítette az X-Faktor mentorait. A furcsa Bono-klónról azóta állították, hogy ő a lehetne a "Magyar pszicho" főhőse és azt is, hogy a testéből élt. Beszélgetésünkből azonban kiderült, hogy ez a huszonkét éves fiú – akármilyen unalmasan hangzik is – teljesen normális.

Az X-Faktor fura fazonja: „Nem vagyok pszichopata”Amikor megnéztem az X-Faktor válogatóján Oltyán Attila produkcióját, azt hittem, hogy ez a fura, hátrazselézett hajú fiú évekig gyakorolta otthon a pózokat és manírokat. Tévedtem. „Ez egyáltalán nem úgy jött, hogy kitaláltam, mit fogok csinálni, a dal hozta ki belőlem ezt a karaktert. Minden ott a helyszínen jött. Nem gyakoroltam a tükör előtt” – meséli Attila, aki azt azért nem tagadja, hogy a U2 frontembere, Bono a bálványa. „Nagy befolyással van rám, de nem akartam őt majmolni, ahogy azt sem akartam, hogy az emberek pszichopatának higgyenek. Én a dal érzését akartam átadni az embereknek.”

„Mondtam anyunak, hogy ez durva lesz”
Attila állítólagos „normálisságát” a munkája is alátámasztja: recepciós egy piarista gimnáziumban. „A diákoknak nagyon tetszett a produkcióm, de a családom miatt egy kicsit aggódtam. Édesanyámat már felkészítettem előre, hogy durva lesz, bár visszanézve egy kicsit engem is megleptek a látottak” – mondja a fiú, akinek bizarr orgazmusimitációja mindenesetre sok lánynak beindította a fantáziáját. „Egy csomó üzenetet kaptam a közösségi portálon, van, akinek válaszoltam is. Leginkább bókokat kaptam, és néhány burkolt szexuális ajánlatot. A lányokat érezhetően feltüzelte, volt, aki izgatónak találta.”

Az X-Faktor fura fazonja: „Nem vagyok pszichopata”Visszafogottan flörtöl
Bár Attilának jelenleg nincs barátnője, civilben máshogy bánik a lányokkal, mint azt gondolnánk. „Kedves vagyok, bókolok, ilyesmik. Nekem nagyon fontos, hogy kölcsönös legyen a vonzalom. Csak akkor lépek, ha látom a lányon, hogy tetszem neki.” Ezek alapján akár azt is mondhatnánk, hogy Attila egy félénk, visszahúzódó fiatalember, no de akkor hogyan lett belőle aktmodell?  „2009-ben az Iparművészeti Egyetemen aktmodell voltam. És ami a legfontosabb, hogy nem a testemből éltem, és nem is kaptam érte pénzt. Nem meztelenkedés volt, hanem művészet” – zárja rövidre a fiatal tehetség, aki azt is megkapta, hogy beleillene az Amerikai pszicho című történetbe. Kissé ironikus, hogy Attila imádja a filmet és Christian Bale-t is. “Szerettem volna egy színházba felvételizni, és azt terveztem, hogy azt a monológot fogom előadni, amikor bevallja a saját ügyvédjének, hogy ő követte el a gyilkosságokat. De rájöttem, hogy ez mégsem én vagyok.”

Attila szereti a misztikus és sötét dolgokat, de végtelenül jámbor embernek tartja magát. „Engem az zavar, hogy olyan embernek állítanak be, amilyen nem vagyok. Szeretném, ha ismernének, de azt szeretném, hogy szeressenek is. Jó, ezúttal a Marilyn Manson-rajongóknak tettem szebbé a napját. De nem vagyok pszichopata őrült.”
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top