TV-sztárok

Bartók rokona az X-Faktorban!

Marian Mamah Floridából érkezett Budapestre. A félvér lány az X-Faktorban akar bizonyítani, egyébként pedig Bartók Béla leszármazottja.

Bartók rokona az X-Faktorban!Az afroamerikai Maria Mamah a magyar tehetségkutatóban Cee Lo Green Forget You című slágerét adta elő. „Édesanyai ágon a dédnagymamám testvére volt Bartók Béla. Anyukám megismerkedett egy amerikai férfival – itt Magyarországon –, s kiköltözött vele az Államokba. Ő lett az édesapám – mesélt származásáról a Borsnak az énekesnő. – Már egészen kicsi gyermek koromban tisztában voltam vele, hogy Bartók Béla a rokonom. Nagyon megbecsüljük a családi hagyományainkat, többalbumnyi képet őrzünk Bartók Béláról. Egyszerűen az életünk, a mindennapjaink része, rengeteget beszélünk róla… Még kicsi voltam, amikor megkaptam az első Bartók-CD-met, azóta komoly kollekció lett belőle, s számos róla szóló könyvet is őrzök” – tette hozzá Maria, akinek családjában öröklődik a művészi tehetség, rokonságában szinte mindenki zenél vagy fest. Maria egyébként nemcsak a muzikalitását örökölte felmenőjétől, hanem zongoráját is, de azt később egy múzeumnak ajándékozták. A lány decemberben érkezett Magyarországra, azóta itt él, s azt tervezi, itt is marad egy budai bérházban, a Bartók Béla út szomszédságában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top