TV-sztárok

Mindenkit átvert a TV2 sztárja

Napok óta arról cikkeznek a lapok, hogy nem úgy alakul az ÖsszeEsküvők nézettsége, ahogyan azt sokan várták. Na de majd most! Hirtelen kiderült, hogy a legszimpatikusabb arajelöltnek megválasztott Mónikának pasija van. Ha ez igaz, szabályt szegett, és hazazavarják. A nézettség meg csak megemelkedik majd...

Mindenkit átvert a TV2 sztárjaAz ÖsszeEsküvők szerda esti összefoglalója rendkívüli bejelentéssel kezdődött. Tilla visszaidézett ugyanis egy aznap délutáni eseményt, amikor is a női rezidencia lakói hangüzeneteket kaptak. Ezek közül három is Mónikának szólt… A szőkeség először széles mosollyal az arcán hallgatta a rejtélyes „Maki” üzeneteit, és csak sejtelmesen mosolygott arra a kérdésre, hogy ki is az illető. A harmadik hangüzenetnél viszont az arcára fagyott a mosoly, ugyanis az addig kedves férfihang ezt üzente: „Mónika, itt a szerelmed. Vedd le a gyűrűt, nem akarlak többet látni.” Az arajelölt zavartan kezdett magyarázkodni, elsősorban Tilla, aztán az anyósok kérdéseire. Először azt állította, a férfihang egy ismerősé, aki csak barát. Miután Tilla szembesítette édesanyja üzenetével, amelyben az asszony szintén a titokzatos Makit emlegette, Mónika még jobban összezavarodott. A játék szabályzata értelmében az ÖsszeEsküvőkbe kizárólag agglegény és hajadon versenyzők jelentkezhettek, így ha kiderül, hogy Mónika úgy költözött be a házba, hogy együtt van egy férfival, azzal súlyos szabálysértést követ el, ami a műsorból való azonnali kizárását eredményezheti.

Mindez különösen érdekes megvilágításba helyezi Mónika Ricsivel eltöltött randiszobás éjszakáját, ahol csak az ész parancsolt álljt a vágyaknak. Móniról hamar lekerült a ruha, és egy szál hálóingben dörgölőzött Ricsihez, akinek ettől teljesen elszabadult a fantáziája. A csókokon és simogatásokon kívül – egyelőre – azonban nem történt semmi. Vajon hogy magyarázza meg a csalódott Ricsinek Mónika a hangüzeneteket?

Tilla ultimátumot adott a lánynak. Vagy le kell vennie a gyűrűt, és tovább folytathatja a játékot, vagy ma este el kell hagynia a rezidenciát. Mónika döntését az ÖsszeEsküvők ma esti adásában tudják meg a nézők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top