TV-sztárok

Gazdag pasikon élősködött a VV sztárja

Ezen a héten csütörtökön két Való Világ-játékosnak el kell hagynia a villát. Az eddig szürkébb villalakók most próbálják felhívni magukra a figyelmet, nehogy őket küldjék haza a nézők. Az amazonként bejutott VV Melinda például úgy, hogy bevallotta: lusta és élősködő nő.

Gazdag pasikon élősködött a VV sztárjaMinden villalakónak el kellett mondania a többiek előtt, hogy miért lenne számára fontos, ha megnyerné a Való Világot. Persze előkerültek a „beteg gyerekeknek adnám a pénzt”, és a „családomon akarok segíteni” ígéretek, de VV Melinda nem kertelt, ő bevállalta, hogy lusta dolgozni, ezért akarja megnyerni a játékot. „Ugyan közgazdász vagyok, de krónikus munkakerülő is. Gyűlölök dolgozni, általában rámentem a gazdag pasikra és próbáltam belőlük megélni. Na ebből szeretnék kitörni” – sokkolta a villalakókat Melinda, aki azért mondókája végén azt is hozzátette, hogy saját farmot akar és segíteni kóbor állatokon. Szép is ez.

A(z) “Neked tetszik Melinda őszintesége?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, de legalább őszinte

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top