TV-sztárok

Őrültségből jelentkezett a műsorba, de hatalmasat kaszált!

Újabb nagy nyeremény: a Szerencsekerék hétfői adásában Brigitta több mint kétszázezer forinttal és a fődíjakkal, egy utazással és egy értékes karórával lett gazdagabb.

Őrültségből jelentkezett a műsorba, de hatalmasat kaszált!„Az ember azt gondolná, otthon, a képernyő előtt sokkal könnyebb megfejteni a feladványokat. Számomra a stúdióban sem volt nehéz, csak az elején izgultam, ám amikor az első beugró feladványt megfejtettem, teljesen megnyugodtam” – meséli Brigitta, aki fiatal kora ellenére már a régi Szerencsekeréknek is nagy rajongója volt. „Tinédzseréveimben ment a játék a tévében, mindig néztem, még társasjátékom is volt.” Brigitta őrültségnek és persze nagy kihívásnak is tekinti, hogy jelentkezett a STORY4-en megújult Szerencsekerék műsorába. „Ahogy a műsorban is elmondtam, szeretem az őrültségeket. Nagyon jó élmény volt részt venni a forgatáson, ha tehetném, újra jelentkeznék és játszanék. Bár tényleg uraltam a játékot, és játékostársaimnak nem sok esélyt adtam a nyerésre, azért nekik is drukkoltam. Végül nemcsak két feladványt, de a fődíj játékot is sikerült megnyernem.” Brigitta nemrég költözött új lakásba, így a pénznek van helye bőven, és a fődíjként nyert balatoni utazást is nagyon várják már.

Szerencsekerék – Minden jóra fordul! Hétfőtől péntekig 19:30-kor a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top