TV-sztárok

Ők a legmocskosabb szájú villalakók

Kinga, Cristofel és Veronika káromkodása, valamint a szexjelenetek sokba kerülnek a csatornának. A Bors információi szerint már vizsgálódik a médiatanács, az RTL Klub pedig büntetéssel szankcionálja a trágár szavakat.
Kinga sem válogatja meg a szavait
Kinga sem válogatja meg a szavait

Feljelentették a VV5 műsorát, ugyanis a villalakók minden korábbi csapatnál többet káromkodnak. A tévécsatorna mindent megtett azért, hogy elkerülje büntetést: a 16-os korhatáros karikával indította útnak a valóságshow 5. szériáját. A bulvárlap információi szerint elképzelhető, hogy ez sem elég, s a 18-as karikát kell majd kitenni, mert Kinga, Attila, Annamari, Veronika és Cristofel képtelen szalonképesen kommunikálni, ráadásul az utóbbi két játékos a folyamatos szexjelenetekről is gondoskodik. A csatornának különösen a kiválasztások és a párbajok miatt fő a feje, hiszen az élő show-ban nem tudják kontrollálni a játékosok szavait. A produkció ezért új szankciók bevezetésével igyekszik elkerülni a kínos helyzeteket: az élő show-k előtt szóban figyelmeztetik majd a játékosokat, hogy a káromkodóra szigorú büntetés vár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top