TV-sztárok

Sírás és hisztéria a VV stúdióban

Hatalmas meglepetésre a csak "virágcserépnek" becézett Csaba térhetett vissza a VV-villába a vasárnap esti párbajról. A vesztes Cristofel sírva csak annyit tudott mondani: "Ez nonszensz!"

Sírás és hisztéria a VV stúdióban„Nem értem én ezt. Mindent letettem az asztalra azért, hogy bent maradjak. És most megint visszamehetek a régi életembe. Ez nagyon rossz érzés… Ez a helyzet nagyon megalázó. Ez nem megérdemelt győzelem. Ez az ember nem csinált semmit, és ezért jutott vissza?! Ez nem fair!” – mondta sírva Lilunak a Való Világ stúdiójában a kiesett kubai, aki később még pár mondat erejéig visszaszólhatott a villatársainak is. A földön zokogó Veronikát ekkor már két ember támogatta be a nappaliba. Cristofel közölte a még játékban lévő villalakókkal: elismeri, hogy Csaba nyert, de ami történt – ahogy ő fogalmazott –, nonszensz. „Veronika, megvárlak kint! Ne felejtsd el, amit mondtam: játszani kell ezt a játékot, és te megnyerheted! És ne aludj egy fiúval se!” – tette hozzá Cristofel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top