TV-sztárok

Undorodik a szextől VV Seherezádé

A szexuálpszichológus szerint valami komoly baja lehet a szexualitással a lánynak, legalábbis erre utal a lány viselkedése. Seherezádé édesanyja is hasonló cipőben járt – írja a Blikk.

Undorodik a szextől VV SeherezádéA villalakó valószínűleg soha nem fog lefeküdni Gergővel annak ellenére, hogy amióta beköltöztek, szinte minden nap kelleti magát. Mihelyst Gergő egy kicsit szenvedélyesebben közeledik felé, azonnal meghátrál. Sőt még ki is kéri magának a fiú viselkedését. A szexuálpszichológus szerint Seherezádé viselkedése arra utal, hogy ott van benne a nőstényösztön, ami akár működhetne is, de csak hülyíti a férfit. A lánynak, akinek nemrégen az olasz barátja kitette a szűrét, komoly problémái lehetnek a szexualitással – vélekedett a szakember a bulvárlapnak –, vagy fél tőle, esetleg undorodik, vagy úgy gondolja, nem fér bele az életvitelébe. Egyébként Seherezádé édesanyja sem engedte közel magához a férfiakat. Elmondása szerint előfordult, hogy csak fél év után feküdt le valakivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top