nlc.hu
TV-sztárok
VV Cristofel: “Komoly munka volt benn élni a villában”

VV Cristofel: “Komoly munka volt benn élni a villában”

Mi van, öcsém? – fújja a fél ország egy srác szavait, akiről nem lehet azt mondani, hogy sablonos figura volna. Odavannak érte, vagy épp ki nem állhatják, de szó nélkül senki nem megy el mellette. Mi sem tudtunk. Interjú a Való Világból kiesett Cristofellel – szerkesztés nélkül, mert szerettük volna élethűen visszaadni a fiú szavait.

VV Cristofel: „Komoly munka volt benn élni a villában”Mondjuk ki: nagy pofon volt az önbizalmadnak, hogy kiestél!
Nagyon rosszul viseltem, és még most is szörnyen érzem magam. Nem találom a helyem, ami ott lenne, a villában! Még szükségem lett volna három hónapra, hogy megmutathassam az igazi énemet. Hogy nem az az agresszív alak vagyok, amilyennek tűnök.

Talán színésznek kéne állnod, mert jól alakítod a nehézfiút…
De nem vagyok én agresszív! Ha visszakerültem volna a játékba, megnyugodtam volna, ráadásul alakult ez a szerelem Veronikával! Szerintem minden együtt lett volna ahhoz, hogy akár meg is nyerhessem a versenyt, gyönyörűen szórakoztattam volna az embereket. És most! Ilyen arcokkal, mint ez a Csaba gyerek? Könyörgöm! Minden lesz abban a házban, csak hangulat nem.

Azért, mert többé senki nem tolja le az alsónadrágját?
Jó, elismerem, az talán egy kicsit erős volt, de nekem tiszta a lelkem, én csak szórakoztatni akartam. A gond az, hogy az ilyen műsorokat idősek is nézik, nem csak fiatalok, és az időseknek biztos nem jöttem be. Az a baj, hogy az öregebbek nem értik a fiatalok humorát. Úgy hiszem, ha a sok lánynak, fiúnak, akik szeretnek engem, fel lett volna töltve a telefonkártyája, most biztos nem itt lennék, hanem a villában… Bízom benne, hogy a produkció esetleg úgy dönt, hogy visszamehetek akár vendégként is. Persze meg kell mondjam, most, hogy ilyen népszerű lettem és rengeteg felkérést kapok, kinn lenni is jó.

Milyen felkérések ezek?
Közönségtalálkozók. Elmegyek, kezelek az emberekkel, beszélgetek kicsit, és közben pénzt keresek. Tiszta buli. A szüleim pedig nagyon hálásak az anyagi támogatásomért, az igazság az, hogy a szereplésem kihúzott bennünket a bajból.

VV Cristofel: „Komoly munka volt benn élni a villában”A valóságshow-szereplők jelentős százaléka eltűnik a süllyesztőben, valós teljesítmény híján. A nagy kivétel Majka, viszont neki tehetséget és kitartó természetet adott a sors…
Persze, de én még többre akarom vinni, mint Majka! Műsorvezető leszek, vagy színész, tizennyolc vagyok, előttem az élet. Hallasz még rólam, ezt garantálom!

Kérlek, ne fenyegess!
Vicces lány vagy! És nagyon kedves az újságotok érdeklődése. Hová is készül az interjú?

Már említettem párszor: Nők Lapja Cafe.
Jaj, ne haragudj, iszonyú nagy most körülöttem a pörgés!

Szerinted megérdemled ezt a megkülönböztetett figyelmet és a sok pénzt, amit keresel?
Persze hogy meg. Hiszen komoly munka volt benn élni a villában, nem könnyű napi tizennyolc órán át szórakoztatni, és én mindig azon törtem a fejem, hogyan okozhatnék a nézőknek minél nagyobb örömet. Szerintem ez minden bizonnyal le is jött. Ezért gondolom, hogy az sms üzenetek küldői félrepötyögték a nevemet. Ilyenkor sajnálom, hogy nem hívnak Janinak. Mondd, szerinted is ez történt?

Más tippem nekem sincs.
Nekem sem. Tudom, hogy a nézőknek hiányozni fogok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top