TV-sztárok

Pszichiáter kezeli az ÖsszeEsküvők anyósát

Éva és Ricsi az első adásban még ideális anya-fiú kapcsolatot ápolt, ám a műsorban egyre-másra az látni, hogy az édesanya nem mozdul el fia és kedvese mellől. A szakember szerint Éva érzelmileg próbálja zsarolni a műsorban a fiát – írja a Blikk.

Beteges anya-fiú kapcsolat az ÖsszeEsküvőkbenPszichiáter kezeli az ÖsszeEsküvők című párkereső műsor egyik szereplőjét. A TV2 valóságshow-jának egyik anyósát, Évát rendszeresen látogatja egy szakember.

A bulvárlap úgy tudja, hogy az orvos egy ideje gyakori vendég a rezidencián Ricsi édesanyjánál, aki sokak szerint eléggé fura kapcsolatot ápol egyetlen fiával. Az Esküdj! című műsorban Ricsi egyik volt kedvese egyszerűen betegesnek nevezte Éva és fia kapcsolatát, mondván, az anyós folyamatosan “rámászik” a fiatalemberre.

Éva – akit a műsorban egyszer baleset ért – valóban kevés levegőt hagy Ricsinek és benti kedvesének, Mónikának. Számos alkalommal volt rá példa, hogy az asszony a fürdőszobában ül, miközben a szerelmesek fürdenek vagy pedig ő is befeküdt az ágyba melléjük, amikor a fiatalok romantikáztak. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint az Éva és Ricsi – aki 14 évesen vesztette el az édesapját – közötti kapcsolat nem egészséges és ez alapvetően az édesanya hibája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top